LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LRworld Aprilie 2012

Share this history on :
Surprize în broşura LR World a lunii Aprilie.

În ediţia „2 în 1“ a broşurii LR World veţi descoperi ofertele atractive la produsele pentru îngrijire şi înfrumuseţare .

Caseta Aloe Vera vă este oferită luna aceasta în ambalaj de sărbătoare şi la un preţ special, cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de Aloe Vera la LR.

Descarcă documentul aici Pdf - E-book .

Tot în această ediţie vă întâmpinăm cu o nouă incursiune în povestea fascinantă a ouălor Faberge.
Modelele dumneavoastră preferate ale ouălor Faberge conţin diferite variante ale parfumurilor LR Classics, pentru colecţionarii pasionaţi şi pentru iubitorii valorilor şi tradiţiilor clasice.
Descarcă documentul LR Easter aici Pdf - E-book .
 
Share daca ti-a placut :