LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LR World Martie 2013

Share this history on :
O primăvară plină de inovaţie, bună dispoziţie şi calitate!
 
Un nou format LR World, mai bogat, într-o formă practică, pentru a vă invita, în cel mai dinamic mod, să vă bucuraţi de noutăţile primăverii.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYmEncfaw7Z5UCU96izSySjlQVnaNCjWyJEoYNIwIO2VsJWWz4vcyxvE6QxyOMzJjd-GhFgUaHACCdV7NX-Q7rbcdZR_hx-LASPA2s2UU6FY1KCuVDLfTP6KbU2EowwqEOJX7S3F6oiety/s1600/lrworld+martie.JPGNoul LR World va fi trimis începând de acum Partenerilor noştri în fiecare lună şi va constitui principalul instrument pentru promovarea produselor noastre inovatoare, de foarte bună calitate. 

Ediţia LR World a lunii martie ne va însoţi în prima lună a primăverii pentru a asculta, a vedea, a mirosi, într-un cuvânt a simţi natura care ne înconjoară. 

Creaţiile de parfum şi produsele pentru îngrijire ideale pentru această primăvară vin să ne trezească simţurile, noile culori pentru machiaj se potrivesc perfect acestui sezon în care totul înfloreşte, toate acestea într-o ediţie LR World plină de culoare, prospeţime şi creativitate. 

Aloe Vera joacă un rol central în acest peisaj de primăvară, cu seturi speciale la preţuri avantajoase, pentru fiecare preferinţă. Nu pierdeţi o ofertă specială în Set de 6 la gelurile dumneavoastră de băut preferate, Aloe Vera Drinking Gel Sivera şi Miere.


In noua ofertă LR World suplimente alimentare potrivite,
Gelurile de băut Aloe Vera, VitaACTIV şi PROBIOTIC vă vor ajuta să vă refaceţi rezervele de energie şi să vă simţiţi din nou puternici şi plini de energie.
Ultima pagină a broşurii va răpi toate zâmbetele, datorită ofertei unice la Pasta de dinţi Microsilver.
Vă dorim ca noul LR World al lunii martie să fie partenerul perfect pentru cele mai frumoase momente din această primăvară…

Descarcă documentul aici Pdf - E-book.

Share daca ti-a placut :