LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Secretele LR anti-îmbătrânire

Share this history on :
Powerlift | Nanogold&Silk | SEROX Beauty | Diamonds


Powerlift: 30+ 40+ 50+
Energie imediată cu efect de tonifiere şi efect anti-îmbătrânire
Înainte şi după orice petrecere pentru un ten strălucitor
Ideal pentru utilizare dimineaţa si seara, însă şi în timpul zilei
Revitalizează de asemenea şi pielea bărbaţilor pentru un plus rapid de energie
Substanţele active din Power Lift
Acizi graşi din plante: unt de shea, ulei de soia salbatica
Lecitină, vitamina A, vitamina E, Acid hialuronic, Reductine®, Extract de alge Laminaria Digitata
Amestec din mai multe extracte din plante : Extract de hamamelis, struguri, seminţe de castan sălbatic, frunze de ceai verde, ginkgo biloba, arnică , iederă, ovăz.

Nanogold & Silk: 30+ 40+
Complex anti-îmbătrânire de ultimă generaţie pentru o piele veşnic tânără - Aur
Mătase - Uvinul A Plus ® (BASF) - Syn®-Coll (Pentapharm) - Aglycal® - TIMP-Peptide®
Cum acţionează ingredientele aurul şi mătasea?
În primul rând ca barieră împotriva radiaţiilor UV-A şi a radicalilor liberi iar în al doilea rând ca sprijin în refacerea colagenului propriu pielii.
Aurul şi mătasea, împreună, absorb radiaţiile UV-A şi înlătură radicalii liberi; mătasea activează şi ea refacerea colagenului.
Aurul depus pe fibrele de mătase este transportat către fibrele de colagen. Se înfăşoară pe structura colagenului ca o pânză şi formează un strat ca de vată.
Uvinul A Plus® - este un foarte puternic filtru UV, bsoarbe radiaţiile UVA cu un spectru de 400 nm, protejează pielea de acţiunea radicalilor liberi, protejează împotriva ridurilor produse de soare.
Syn®-Coll - formulă cu tripeptide ce acţionează prin compensarea deficitului de colagen din piele, stimulează sinteza de colagen - testat clinic pe 60 voluntari, cu utilizare de 2 ori pe zi
Aglycal® - este un complex patentat de substanţe marine şi din plante ce protejează colagenul şi acidul hialuronic de acţiunea radicalilor liberi ce acţionează împotriva glicaţiei (rigiditatea ţesutului în urma reacţiei dintre glucoză şi grupele proteice din colagen).
TIMP-Peptide® - este o peptidă sintetică purificată şi liofilizată ce acţionează împotriva distrugerii fibrelor de elastină si previne foto-îmbătrânirea.

SEROX: 35+ 45+ 
ARGIRELINE - relaxează muşchii, prevenind ridurile de expresie
AMELIOX - reface fibrele de colagen afectate de glicaţie (carnosin) si acţionează împotriva radicalilor liberi ca antioxidant (sylimarin) 
ACIDUL HIALURONIC - reţine apa, creşte în dimensiune şi netezeşte pielea

Beauty Diamonds: 40+ 50+ 60+
Complexul inovator de substanţe active constă în microsfere de dioxid de silicon învelite într-un agregat de diamante şi legat prin peptide asemănătoare sirtuinei.
  • Substanţe luxuriante anti-aging
  • Încetineşte procesul de îmbătrânire
  • Oferă un mecanism de protecţie a celulelor (DNA repair)
  1. Substanţele inovatoare anti-aging  constă într-un extract de ciuperci (Tremella Fuciformis din China, care este bogat în acid hialuronic (cross-linked)) şi o peptidă sintetică (Hexapeptida sintetică Fe-III).
  2. Neutralizează radicalii, previne îmbătrânirea pielii, susţine regenerarea celulară, oferă protecţie împotriva influenţelor nocive din mediul exterior.

Share daca ti-a placut :