LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LRworld Iunie 2012

Share this history on :


Spuneţi bun venit noilor oferte LR!

Luna iunie este luna inovaţiilor: noul detector de radiaţii ultraviolete (UV Tester), care vă poate ajuta să vă protejaţi cel mai bine împotriva soarelui, poate fi acum al dumneavoastră.
Seturile de produse pentru protecţie solară vă oferă beneficii duble pentru întreaga familie şi, în plus, şansa de a primi un UV Tester cadou.

LR world LR health and Beauty Systems Pregătiţi-vă pentru un look de vară exclusiv cu noile culori ale sezonului, numai de la LR! Noile produse cosmetice de la LR vă vor capta cu siguranţă atenţia şi vă vor pune în valoare frumuseţea. Descoperiţi o lume magică a ofertelor LR în paginile noii broşuri LR World.
Sărbătorirea a 10 ani de Aloe Vera continuă şi luna aceasta, cu oferte avantajoase la produsele dumneavoastră preferate.
Surprizele nu se opresc însă aici...


Setul Aloe Vera Baby vă este oferit împreună cu o surpriză deosebită, un aparat foto cu sistem lomografic care va încânta toţii ubitorii de fotografie.
Iar oferta pe care o aşteptaţi cu toţii: 34% reducere la setul dublu de Cremă pentru piele fină Aloe Vera.
Vă întâmpinăm, deci, cu oferte noi, cadouri noi şi inovaţii foarte utile.
Simţiţi-vă mereu tineri cu produsele LR!
Vă urăm mult succes la îndeplinirea obiectivelor dumneavoastră în luna iunie!

Descarcă documentul aici Pdf - E-book .
Share daca ti-a placut :