LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Broşura miniLRBook !

Share this history on :

Procurati-va un Mini LR Book 

LR a creat încă un instrument de lucru care să vă ajute şi mai mult la dezvoltarea ideii inovatoare a afacerii LR :

Broşura miniLRBook !
LR world LR health and Beauty Systems 
Cele 36 de pagini ale broşurii conţin toate informaţiile importante despre lumea sănătăţii şi a frumuseţii LR, pe care dumneavoastră trebuie să le împărtăşiţi corect şi complet celorlalţi.
În paginile noii broşuri sunt prezentate strategia companiei, informaţii despre beneficiile oferite de produsele noastre, obiectivele în continuă dezvoltare din domeniul sănătăţii şi frumuseţii şi colaborarea excelentă cu celebrităţi internaţionale precum Bruce Willis, Ralf Moeller, Marcus Schenkenberg, Heidi Klum, Michael Schumacher şi Emma Willis.
 
În plus se vorbeşte despre formarea continuă prin intermediul Academiei LR, service-ul excelent şi conceptul auto unic, despre ingredientele succesului şi despre importanţa dumneavoastră ca Partener al companiei noastre de top. 

Broşura miniLRBook este un instrument util atât pentru Partenerii care se alătură acum afacerii LR, cât şi pentru Partenerii care se bucură deja de o carieră de succes în LR.
Ne-am asigurat că toate aspectele esenţiale despre companie sunt cuprinse în paginile acestei broşuri, însoţite de imagini şi fotografii despre companie, care vă vor ajuta să transmiteţi cu succes ideea corectă a afacerii LR în întreaga lume. 

Am creat această mini-ediţie în sprijinul afacerii, pentru ca dumneavoastră să o puteţi avea mereu la îndemână şi să o puteţi înmâna oricând persoanelor aflate în căutarea unui viitor mai bun, plin de perspective.
Vă informăm pe această cale că, datorită cererii mari a acestui material, broşura miniLRbook este disponibilă exclusiv la set de 100 buc.
Am rezervat pentru dumneavoastră 100 buc. la un preţ avantajos de numai 20 €, pentru a vă bucura în modul cel mai simplu şi rapid de unul dintre cele mai utile instrumente ale afacerii LR.

Broşura miniLRBook este disponibilă în toate ţările sud-est europene, deci poate fi folosită ca instrument pentru dezvoltarea afacerii atât în ţară, cât şi în străinătate (Grecia, Cipru, Albania, Bulgaria, România, Turcia).
Share daca ti-a placut :