LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

O nouă competiţie LR !

Share this history on :

Încă o dată, marele adevăr al LR a strălucit pe cerul înstelat.
Adevărul dumneavoastră.
Acela pe care ne străduim să îl împărtăşim cât mai multor oameni.
Adevărul este că evenimentul deosebit pe care LR l-a organizat ne-a lăsat ... o mulţime de momente unice ca amintire!
 
LR world LR health and Beauty Systems

Momente care vor rămâne, cu siguranţă, în memoria noastră, indiferent câţi ani de succes vor urma.
Momente solemne, surprinzătoare, uimitoare, momente unice, pline de entuziasmn, succes şi recompense.
Dar mai presus de toate, momente de adevăr.
Momente care ne oferă şi mai multe motive pentru a ne dezvolta, cu ajutorul unei competiţii speciale!
Entuziasmul incredibil al participanţilor manifestat la Muzeul Vinului a fost absolut justificat în momentul în care Directorul LR pentru Europa de Sud-Est, Dl Dimitrios Belitsos, a anunţat o nouă competiţie fără limite!
Trecem chiar şi dincolo de limitele competiţiilor pe care le-am stabilit în ultimul an.
LR world LR health and Beauty Systems Toţi cei care vor reuşi în primele 2 luni (iunie şi iulie) sau în următoarele 2 luni (iulie şi august) să se califice pentru nivelul de Manager (dacă nu s-a calificat încă pentru acest titlul până acum), vor primi cadou un I-Pad de la LR: un instrument de lucru foarte util şi important, care vă va facilita activităţile legate de dezvoltarea afacerii dumneavoastră LR. 


LR world LR health and Beauty SystemsO oportunitate deosebită îi aşteaptă şi pe cei care se vor califica pentru titlul de Junior Team Leader (JTL) în aceste 2 luni (iunie şi iulie) sau în următoarele 2 luni (iulie şi august)! 

Incredibil – dar adevărat : toţi cei care vor reuşi acest lucru vor primi un automobil LR Smart cu garanţie de la LR! Micul Mercedes apare pentru prima oară cu logo LR! Oferta LR Smart este valabilă exclusiv în cadrul acestei competiţii.

Competiţia se adresează şi OrgaLeaderilor (OL), cu criterii incredibile: 

Toţi cei care îndeplinesc în următoarele 3 luni (iunie, iulie şi august) condiţiile de calificare pentru titlul de OrgaLeader (OL) primesc, pe lângă titlul de OrgaLeader (OL) şi un LR Mercedes cu garanţie de la LR!
Toţi OrgaLeaderii (OL) care vor îndeplini în următoarele 3 luni (iunie, iulie şi august) condiţiile de calificare pentru titlul de Organization Leader Bronz, vor primi titlul de Organization Leader Bronz (OL-B) şi un LR Mercedes cu garanţie de la LR!
 
LR world LR health and Beauty SystemsToţi Organization Leaderii Bronz (OL-B) care vor îndeplini în următoarele 3 luni (iunie, iulie, august) condiţiile de calificare pentru titlul de Organization Leader Argint vor primi, pe lângă titlul de Organization Leader Argint (OL-Ar) şi un LR Mercedes cu garanţie de la LR!
Toţi Organization Leaderii Argint care vor îndeplini în următoarele 3 luni (iunie, iulie, august) condiţiile de calificare pentru titlul de Organization Leader Aur vor primi, pe lângă titlul de Organization Leader Aur (OL-A) şi un LR Mercedes cu garanţie de la LR!
Toţi Organization Leaderii Aur (OL-A) care vor îndeplini în următoarele 3 luni (iunie, iulie, august) condiţiile de calificare pentru titlul de Organization Leader Platină vor primi, pe lângă titlul de Organization Leader Platină (OL-P) şi un LR Porsche cu garanţie de la LR!

Aşadar, LR este o GARANŢIE!
LR world LR health and Beauty Systems Pentru că noi vă suntem alături în fiecare moment!
Pentru că noi depăşim, pentru dumneavoastră, chiar şi cele mai aspre condiţii bancare impuse de criza financiară mondială. 

Trebuie doar să dovediţi că merită ca noi să garantăm pentru cariera dumneavoastră.
Vă dorim mult succes în cea mai dinamică dintre competiţiile pe care LR le-a creat până acum!
Share daca ti-a placut :