LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LRworld Septembrie 2012

Share this history on :
Ediţia LRWorld a lunii septembrie. 

Descoperiţi surprizele incredibile din domeniul Make-up, la cele mai bune preţuri ! Cadouri ideale în săculeţi de organza pentru cei dragi.

Promoţiile speciale continuă cu
Geanta LR Young Stars, care luna aceasta are o reducere de 50%, pentru toate tinerele Staruri care vor să fie în permanent contact cu ultimele tendinţe.

Parfumurile dumneavoastră preferate LR Classics pentru EL şi pentru EA vin acum cu oferta dumneavostră preferată, oferindu-vă oportunitatea de a vă alege, în luna septembrie, toate variantele preferate.


Căutaţi produsele Aloe Vera cu un cadou deosebit, un clopoţel din ceramică pentru toţi iubitorii sunetelor naturii.
 


În broşura LR World a lunii septembrie veţi găsi o mulţime de seturi pentru EL şi pentru EA la preţuri preferenţiale, care vă vor bine-dispune cu efectele lor benefice şi cea mai bună calitate.


Descarcă documentul aici Pdf - e-book.
Share daca ti-a placut :