LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LR World Octombrie 2012

Share this history on :

Noi oferte tentante in aceasta toamna!

In această nouă broşură sunt incluse toate produsele pentru îngrijire, înfrumuseţare şi suplimentele alimentare de care veţi avea nevoie pentru a petrece o toamnă în cele mai bune condiţii.  
  O dată cu debutul toamnei începe şi sezonul gripei. De aceea, în octombrie vă oferim cea mai bună protecţie pentru sistemul imunitar al întregii familii. Colostrum, primul lapte matern, vă este oferit la LR în set dublu cu un cadou inedit, pelerina de ploaie, care vă va oferi un plus de protecţie în zilele ploioase. 

Gelul de băut Aloe Vera Drinking Gel Sivera vine luna aceasta cu un cadou absolut complementar: Loţiunea termică Aloe Vera! Nu pierdeţi această super-ofertă! 

Tot în octombrie vă oferim şi produsele potrivite pentru un machiaj complet, plin de vitalitate şi culoare, atât pentru zi cât şi pentru seară, cu cea mai bună calitate de la LR. 

Lunii acesteia nu îi lipsesc nici aromele: pentru că LR vă oferă parfumurile dumneavoastră preferate pentru EL şi pentru EA, în două variante de set, cu o reducere importantă de 20%.
SuperOferta lunii vine de data aceasta de la Aloe Vera. În noua broşură LR World a lunii octombrie veţi descoperi setul dublu de Cremă hrănitoare de mâini Aloe Vera cu o reducere unică de 34%. 

Iar surprizele nu se opresc aici!
Luna octombrie vă rezervă ceva cu totul special...!

Descarcă documentul aici Pdf - e-book.

 

Share daca ti-a placut :