LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LR World X-Mas 2012

Share this history on :

 Lumină, strălucire, magie... Christmas LR World!


http://i49.tinypic.com/wmfs6r.jpg  O ediţie LR World X-Mas încărcată de fantezie, inspiraţie şi creativitate vă va însoţi în următoarele 2 luni. Datorită ofertei speciale LR World puteţi petrece un Crăciun cu totul deosebit alături de LR: sărbători de iarnă cu cadouri deosebite, care îi vor cuceri pe toţi cei din jur.
 
De fiecare dată când veţi răsfoi broşura LR World X-mas veţi fi atraşi de ceva nou, strălucitor, plin de magie şi lumină…
 
Descoperiţi acum noile oferte LR, seturi parfumate, produse pentru sănătate şi înfrumuseţare, ediţii speciale, accesorii pentru Ei şi pentru Ele, cadouri pline de căldură şi pasiune.
 
Un lucru este cert: Aceste Sărbători vor fi cu totul speciale, la fel ca şi produsele pe care le veţi regăsi în oferta LR World noiembrie-decembrie, care vă va aduce de fiecare dată zâmbetul pe buze.

  Sărbători fericite alături de LR!


Descarcă documentul aici Pdf - e-book.
Share daca ti-a placut :